Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βαγγέλης Αγγελής

Στη χθεσινή εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου το «παρών» έδωσαν και επτά από τους 15 ποδοσφαιριστές που έχει ανακοινώσει η διοικούσα επιτροπή. Κοντά σ’ αυτούς παρουσιάστηκε και ο νεαρός Βαγγέλης Αγγελής (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) , ο οποίος αποτελεί κι αυτός μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόκειται…

…για νεαρό αριστερό μπακ-χαφ (είναι ο νεαρός Βολιώτης που είχε γράψει το goalpost.gr που πρόκειτο να αποκτηθεί για την αριστερή πλευρά), ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι τη διάλυση της ομάδας, τον περασμένο Ιανουάριο και στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ με την ομάδα της Δύναμης και με προπονητή τον Θωμά Μακρή.
Πρόκειται για ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, τον οποίο πιστεύουν στον Ολυμπιακό γι’ αυτό και του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα. Ο Αγγελής είναι ο έβδομος Βολιώτης ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί φέτος στον Ολυμπιακό, χωρίς να αποκλείονται και νέες προσθήκες από την περιοχή της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις