Μπίλης: «Πολύ νωρίς για να κλείσει το ρόστερ»

«Πολύ νωρίς για να μιλάμε για οριστικό κλείσιμο του ρόστερ» δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης, στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης στους δημοσιογράφους της πόλης, προμηνύοντας μεταγραφικές κινήσεις μέχρι και τον Αύγουστο όταν οι ευκαιρίες για ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν βρει ομάδα θα είναι σαφώς περισσότερες.

Ο τεχνικός της Νίκης ανέπτυξε το μέχρι τώρα ρόστερ της ομάδας ενώ όρισε ως πιθανή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:

«Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και πρέπει να τονίσω πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για οριστικό κλείσιμο του ρόστερ. Το ρόστερ βασίζεται στις δεσμεύσεις που έχουμε εξαγγείλει εξ αρχής, ότι θα βασίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον αλλά και με εμπειρία στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή 16 ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Αυτοί είναι οι εξής: Γρηγοριάδης Νίκος (τερματοφύλακας), Ράπτης Ευάγγελος (τερματοφύλακας), Παπαγεωργίου Νίκος (δεξί μπακ), Στέλιος Αλεξανδρής (δεξί μπακ), Κόκκας Βαλάντης (δεξί στόπερ), Ναουμίδης Γιώργος (αριστερό στόπερ), Παπαδήμας Νίκος (στόπερ δεξί), Σφονδυλιάς Νίκος (στόπερ), Πετράκος Χαράλαμπος (αμυντικό χαφ), Κόλα Κλεβί (μέσος), Κυπτίου Κώστας (μέσος), Τσιουρέλης Κώστας (μέσος), Τορεζάνι Φράνκο (μέσος), Τσιανάκας Αλέξανδρος (μέσος), Ματθαίου Άγγελος (μέσος), Σταύρος Βουρδάκης (επιθετικός). Έχουμε έρθει σε συμφωνία με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε γιατί δεν έχουμε την ελευθέρας τους. Είναι στο επίπεδο στο οποίο θέλουμε. Ένας είναι τερματοφύλακας, ένας είναι φορ, ένας είναι πλάγιος και δύο ακόμη.

Έτσι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και μέχρι στις 15-20 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας, το οποίο θα αποτελείται από 22 παίκτες και τρεις ή τέσσερις τερματοφύλακες.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει είτε στη 1η Αυγούστου, είτε στις 5 Αυγούστου, ανάλογα πότε θα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Αν η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στο τέλος Σεπτεμβρίου τότε η προετοιμασία θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις