Κ. Οικονόμου: Θα κάνουμε τα πάντα για να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Οικονόμου, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, τον ξεκάθαρο στόχο της ομάδας, που είναι η άνοδος, αλλά και την προτίμηση του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά ο Κώστας Οικονόμου τόνισε:

«Έχει ξεκινήσει κάτι πολύ καλό στον Ολυμπιακό Βόλου και γι’ αυτό ήρθα στην ομάδα, να τη βοηθήσω από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της. Γίνεται μια νέα προσπάθεια, μια νέα αρχή και απ’ ότι βλέπω έχουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και εμείς από την πλευρά μας, ως ποδοσφαιρικό τμήμα, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό στη Β’ Εθνική. Το μόνο που θέλουμε είναι τον κόσμο δίπλα μας και να στηρίξει τη προσπάθειά μας.
Από τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησα ως ποδοσφαιριστής και στην ομάδα αυτή θέλω να κλείσω τη καριέρα μου, αλλά να είμαστε στα μεγάλα σαλόνια. Δεν δίστασα να έρθω στον Ολυμπιακό, βλέποντας άτομα που αγαπούν την ομάδα και επιχειρούν την αναγέννηση του Ολυμπιακού»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις