Στην παράταση θα κριθεί ο οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαίρου

Με μικρή συμμετοχή των μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Λίγο μετά τις 20:00 άρχισε η συνεδρίαση η οποία διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες και ολοκληρώθηκε με μία απρόσμενη εξέλιξη.

Μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού απολογισμού όλων των τμημάτων και την αποδοχή των αποτελεσμάτων από το σώμα της συνέλευσης, δεν συνέβη το ίδιο και με τον οικονομικό απολογισμό του τμήματος ποδοσφαίρου καθώς δεν υπήρχαν παραστατικά.

Συγκεκριμένα για τον οικονομικό απολογισμό μίλησε ο πρώην πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, ο οποίος αναφερόμενος στα οικονομικά, δήλωσε πως το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν 400.000€ και το έλλειμμα ήταν 16.000€. Όταν από τα μέλη του σωματείου ρωτήθηκε αν αυτά αποδεικνύονται με παραστατικά, ο κ. Βούλγαρης απάντησε πως δεν διαθέτει, με αποτέλεσμα ο οικονομικός απολογισμός να μην γίνει δεκτός. Αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου όταν και θα προσκομίσει μία έκθεση με συγκεκριμένα νούμερα εσόδων και εξόδων. Για το έλλειμμα ο κ. Βούλγαρης δήλωσε πως έχει συμφωνήσει προφορικά με τον κ. Τζήμα να το καλύψει αυτός.

Γενικά το σύνολο των εσόδων (πλην ποδοσφαίρου) του Ερασιτέχνη ανήλθε στις 196.450€ ενώ τα έξοδα στις 213.221€.

dfsssww

sdsdfsddd

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις