Στην μεγάλη γιορτή του HaBaWaBa Greece το πόλο της Νίκης!

Η ώρα του HaBaWaBa Greece έφτασε και η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν θα μπορούσε να λείψει από την μεγάλη γιορτή!

Ως μοναδική εκπρόσωπος της βολιώτικης υδατοσφαίρισης και μάλιστα με 2 ομάδες, μια στην κατηγορία U 11 και μια στην U 9, δείγμα του πόσο έχει γιγαντωθεί το τμήμα τα τελευταία χρόνια και της εξαιρετικής δουλείας που γίνεται, η αποστολή ταξίδεψε στην Αθήνα οπού θα διεξαχθεί το διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HaBaWaBa για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας από τις 20 έως τις 23 Ιουλίου.

Στόχος αφενός η διασκέδαση των αθλητών, αφετέρου η παρουσία ενός ανταγωνιστικού συνόλου και στις 2 κατηγορίες. Η σπουδαία δουλεία που έχει ξεκινήσει από πέρσι από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Αδαμάσογλου είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία αρχικά για πρώτη φορά κατηγορίας U 11 και U 9 από σωματείο του Βόλου, εν συνεχεία την συμμετοχή της ομάδας αυτής σε τουρνουά και σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες από γειτονικές κυρίως πόλεις, παρά την δυσκολία για την εύρεση αντιπάλων και την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, καθώς ελάχιστες ομάδες από της επαρχία έχουν ανάλογα τμήματα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Πουλαράκη, Καλογήρου, Καλαντζή, Παπουτσή, Εγνατιάδη Θ., Ρουμελίωτη Γρ., Γλούμη, Βασιλούδη, Ρομφέα, Μαρσουβανίδη, Οικονομίδη, Μοναστηριώτη, Στέλλο, Ρουμελίωτη Σ., Εγνατιάδη Αλ., Κανάκη, Βερβερίδη, Κριεμπάρδη, Καβούρα και τις: Τσιμπερίδη, Αδαμάσογλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη 20 Ιουλίου
09:30 HSC Wales – Νίκη Βόλου (U 11)
10:10 Ροή – Νίκη Βόλου (U 9)
17:00 Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός (U 11)
17:00 Νίκη Βόλου – Παλαιό Φάληρο (U 9)

Πέμπτη 21 Ιουλίου
09:30 Νίκη Βόλου – HSC Wales (U 11)
09:30 ΝΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου (U 9)
17:40 Νίκη Βόλου – Λέοντες (U 9)
18:20 Νίκη Βόλου – Παλαιό Φάληρο (U 11)

Με την συμμετοχή της ομάδας στο φεστιβάλ HaBaWaBa το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και υπόσχεται ότι τα επόμενα χρόνια το τμήμα θα ψηλώσει κι άλλο και θα πρωταγωνιστεί σε όλες της κατηγορίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό brand name στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

Δελτίο Τύπου τμήματος Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις