Δύσκολο έργο για το Θ. Μακρή, η δημιουργία ισχυρής ομάδας

Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους, σχετικά με την αλλαγή διοίκησης στην ομάδα της ΑΕ. Διμηνίου, πλέον οι άνθρωποι της ομάδας καλούντα να τρέξουν μια σειρά από θέματα, που έχουν να κάνουν…

τόσο με το οργανωτικό όσο και με το αγωνιστικό κομμάτι.
Σε ότι αφορά το ρόστερ τα περιθώρια έχουν στενέψει ιδιαίτερα, σχετικά με την ανεύρεση πολλών και καλών παικτών, που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα του Διμηνίου.
Ο Θωμάς Μακρής έχει μπροστά του δύσκολο έργο. Αρχικά καλείται να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια να μοντάρει μια ομάδα από την οποία έχουν αποχωρήσει βασικά στελέχη, όπως οι Αποστολίδης (Άρης Μελ), Ζάγκας (Θησέας), Μαυρίδης (Ηρακλής Β.), Ζιώγας (ολοκλήρωσε την καριέρα του).
Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα αγωνίζεται σύμφωνα με την ιστορία της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός που αρέσκεται να χρησιμοποιεί και να αναδεικνύει νέα και ταλαντούχα παιδιά, θα έχει στη διάθεσή του κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έρχονται από την ομάδα της Δύναμης. Ταυτόχρονα, θα εντάξει στο δυναμικό του Διμηνίου και κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τους νεαρότερους, αν και στην παρούσα χρονική στιγμή αυτό είναι δύσκολο, καθώς οι περισσότεροι αξιόλογοι παίκτες της κατηγορίας έχουν ήδη βρει ομάδες.
Για τους παραπάνω λόγους οι απαιτήσεις των φιλάθλων του Διμηνίου θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στα υπάρχοντα δεδομένα και να έχουν πάντα κατά νου ότι η ομάδα έφτασε ένα βήμα από το να μην αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Η φετινή περίοδος θα είναι μεταβατική, ώστε να μπουν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί η ομάδα των επόμενων χρόνων, αντάξια των προσδοκιών όλων των φίλων της αλλά και των φιλάθλων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις