Πρόβλεψη και για τις ευκαιρίες…

Μπορεί η Νίκη Βόλου να άρχισε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο κ. Τζήμας σε όλους τους τόνους δηλώνει πως θα κάνει ότι χρειάζεται ώστε η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η διοίκηση κινείται με άκρα μυστικότητα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι βέβαιο πως θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Και οι δύο παίκτες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει από την αρχή η τεχνική ηγεσία. Είναι νεαρής ηλικίας, φιλόδοξοι, έχουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και η απόκτησή τους θα έχει μηδαμινό ρίσκο. Πρόκειται για ένα μπακ και έναν μεσοεπιθετικό. Η απόκτησή τους είναι βέβαιο πως θα ανεβάσει την ταχύτητα της ομάδας τόσο στην αμυντική γραμμή όσο και στη μεσοεπιθετική καθώς κύριο γνώρισμα των δύο ποδοσφαιριστών είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική κατάρτιση.

Εφόσον η προφορική συμφωνία, εξελιχθεί και σε γραπτή τότε η Νίκη θα έχει σχεδόν ολοκληρώσει το παζλ. Στην περίπτωση που τα φιλικά και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια δείξουν αδυναμίες, η διοίκηση θα είναι έτοιμη να κινηθεί αναλόγως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό ισχυρότερη στο σκληρό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η οικονομική αδυναμία πολλών ομάδων της Β΄Εθνικής, θα αφήσει πολλούς ικανούς παίκτες χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, γεγονός που θα δημιουργήσει ευκαιρίες σε όσους έχουν προβλέψει να αφήσουν μέρος του μπάτζετ και να το αξιοποιήσουν αναλόγως. Η Νίκη Βόλου θα είναι μία από αυτές…

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις