Ηττήθηκε με 3-0 ο Ρήγας από την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Π.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ρήγας σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Βελεστίνο με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου δεν απέφυγαν τα λάθη.
Στο πρώτο μέρος…

…το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρότι βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, με τον Ρήγα να είναι καλύτερος και να έχει δύο καλές στιγμές στο ματς για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη στο 5′ με τον Γκίκα και η δεύτερη στο 18′ με τον Τσελεπή. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αγγελόπουλος, ενήργησε θετικά, κρατώντας το μηδέν.
Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν την εστία του Ρήγα στο 25′ με τον Κυρτζιαλίδη, δίχως, ωστόσο, το σουτ του παίκτη του Ολυμπιακού να βρει το στόχο, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ολυμπιακού πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με τον Αντωνόπουλο. Στο 61′ μετά από λάθος του Κεφαλά έγραψε το 0-1, ενώ στο 64′ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό στο παιχνίδι. Το 0-3 σημείωσε στο 78′ Μπουσάι.
ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Χίσα, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Γκίκας, Τσελεπής.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Κουσκουρίδας, Ράπτης, Μπακάλης, Λάμπρου, Καναβός, Μπομπότης, Αραμπατζής, Κωνσταντέλος, Τζέκα, Χότζα.
Κ20 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.: Αγγελόπουλος, Ξυδάς, Πουάσης, Νικολάου, Τσιμπούκας, Χρήστου, Καλέντζης, Μεγαρίτης, Κυρτζιαλίδης, Μπουσάι, Κωστανάσιος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αμπάρα, Αγιώτης, Αντωνόπουλος, Πέιος, Σκαφίδας, Ξενιτίδης, Κούγιος, Τασιούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις