Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου:Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου. Επίσης έκανε γνωστό πως αποφάσισε να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Αναλυτικά: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που…

…επικρατεί αποφάσισε να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και για τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας.

Υπενθυμίζουμε τα σημεία προπώλησης στο Βόλο και στην Αγριά, όπου οι φίλοι της ομάδος μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.
Συγκεκριμένα:
1. Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)
2. Traffic Cafe, στη συμβολή των οδών Τοπάλη με Σωκράτους
3. Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Παναγιώτας Δήμου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6, στην Αγριά
Στα παραπάνω σημεία, διατίθενται εισιτήρια Red που κοστίζουν 100€ και Silver που κοστίζουν 150€, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής για εισιτήρια διαρκείας Gold.
Φυσικά, εισιτήρια διαρκείας διατίθενται και από τα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι κι από τις 6 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ.
Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου αποφάσισε να διαθέσει 100 εισιτήρια διαρκείας RED στην τιμή των 70€ μόνο για τους ανέργους. Η διάθεση των εισιτηρίων αυτών θα γίνεται αποκλειστικά στο γραφείο της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις