Μέσα από δυνατά φιλικά το «δέσιμο» του νέου Ολυμπιακού Βόλου

Σε διάστημα 15 ημερών ο Ολυμπιακός Βόλου πρόκειται να δώσει πέντε δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής, στα οποία ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα επιδιώξει να «δέσει» την ομάδα, εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μέχρι…

…στιγμής θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει δύο φιλικά, με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό (1-1), πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Κουτσούφλιανη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ένα με τον Πανθηραϊκό (1-0) στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζονται οι «ερυθρόλευκοι».
Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει αύριο Σάββατο 13/8 από την Κουτσούφλιανη και θα κάνει στάση στη Νεοκαισάρεια, όπου και θα δώσει φιλικό στις 18.00 με τον τοπικό Αχιλλέα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, το πρόγραμμα των φιλικών γίνεται βαρύ την ερχόμενη εβδομάδα, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε διάστημα επτά ημερών τέσσερις ομάδες. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 21/8 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό, μια ομάδα που αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα ακολουθήσει στις 24/8 το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, επίσης στο Πανθεσσαλικό, ενώ το Σάββατο 27/8 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Βόλο τον Άρη, σ’ ένα επίσης σπουδαίο φιλικό παιχνίδι. Την Κυριακή 28/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο.
Ο Παναγιώτης Τζαναβαράς έχει ζητήσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια τελείως νέα ομάδα, θα πρέπει οι παίκτες να αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις