Ηττήθηκε με 1-0 από την Πύδνα ο Ρήγας Φεραίος

Την Πύδνα Κίτρους υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος, από την οποία έχασε με 1-0, χάρη σ’ ένα γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 26′ από τον Στεφανίδη. Η ομάδα του Βελεστίνου προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς…

…όμως να το καταφέρει, με τον Λάκη Μπακάλη να χρησιμοποιεί 22 παίκτες. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα, ο Κώστας Κιπτίου. Επίσης, στην επανάληψη αγωνίστηκε και ο Κώστας Γουτούλης, καθώς υπολογίζεται κανονικά, πλέον, από την τεχνική ηγεσία.
Ο προπονητής του Ρήγα δοκίμασε διάφορα σχήματα, απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο δεύτερο όμιλο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, χωρίς όμως κάποια να έχει την υπεροχή. Υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, με την Πύδνα, πάντως, να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 26′. Ο Ραπτόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Στεφανίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1, νικώντας τον Κεφαλά.
Νωρίτερα, ωστόσο, ο Ρήγας είχε δύο καλές στιγμές να πάρει αυτός… κεφάλι στο σκορ. Η πρώτη με τον Γκίκα στο 2′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Η δεύτερη στο 4′, όταν ο Γκίκας εκτέλεσε φάουλ, με τον Παπατολίκα να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τον Ρήγα και ήταν η ομάδα που έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Ν. Κυπαρίσσης στο 52′ σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 83′ ο Παπαγιάννης ενήργησε σωτήρια στο σουτ που επιχείρησε ο Γελαδάρης. Στο 90′ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από κοντά, για να μείνει το 0-1. Ο Ρήγας από την πλευρά του είχε μια καλή επιθετική στιγμή στο 62′ με τον Βουραζέρη να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Από τον Ρήγα δεν αγωνίστηκαν για διαφόρους λόγους οι Σέττος, Γκάγκας, Δημητρίου, Χατζής, Καναβός και ο νεοαποκτηθείς Ζαχαράκης, ο οποίος ήταν «παρών» στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι της νέας του ομάδας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Χίσα, Τζοβάρας, Γκίκας, Τσελεπής. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τσουμπέκος, Παπαγιάννης, Τσιότρας, Λάμπρου, Ράπτης, Γουτούλης, Στ. Μπακάλης, Μπομπότης, Αραμπατζής, Κιπτίου, Σταμάτης.

ΠΥΔΝΑ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Κοντσίδης, Τζημογιάννης, Πετρουζέλης, Δήμας, Παυλίδης, Στεφανίδης, Μακράκης, Κατσιαμήτας. Αγωνίστηκαν και οι: Αλυσανδράτος, Κούζας, Καραγκούνης, Γελαδάρης, Μπαλής, Ανδρικόπουλος, Γ. Κυπαρίσσης, Ν. Κυπαρίσσης, Κόλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις