Ακτσιαλής: «Σημαντικό να είμαστε παρόντες»

Την παρουσία του στην κλήρωση της 25ης Αυγούστου επιβεβαίωσε ο κ. Ακτσιαλής σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης. Ο γραμματέας του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής Νίκης τόνισε το σημαντικό ρόλο του Σάκη Τζήμα στην προσπάθεια ενότητας της κυανόλευκης οικογένειας ενώ συμπλήρωσε πως ήταν και ο λόγος για τον οποίο ενεργοποιήθηκε και πάλι με τα κοινά του Συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ακτσιαλή του στο ραδιόφωνο του BlueHeart FM:

«Στις 25 Αυγούστου θα δώσω το παρών στην κλήρωση του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά 11 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Porto Rio στις 21:00. Είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τζήμα γιατί χαρήκαμε ιδιαίτερα με τις ανακοινώσεις που έκανε στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε και μας μόνιασε. Γίναμε ένα.

Στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει άψογη συνεργασία. Κανείς δεν μπλέκει στα πόδια του άλλου και όλοι μαζί προσφέρουμε από το πόστο που έχουμε αναλάβει».

Για την κίνηση των διαρκείας

«Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει. Τα διαρκείας φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Παρά την οικονομική κρίση και τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι φίλοι της ομάδας στηρίζουν με την αγορά ενός διαρκείας».

Για τα έργα στο Π. Μαγουλάς

«Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω και τον κ. Βενέτη. Πήγα στο βοηθητικό και χάρηκα πολύ μ’ αυτό που είδα. Φορτηγά μπαινόβγαιναν κάθε μία ώρα. Δούλευαν οι άνθρωποι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο καθένας από το πόστο του. Ήδη στο βοηθητικό έχει πέσει και η κροκάλα. Πρέπει να το πούμε πως κάτι καλό γίνεται στη Νίκη Βόλου. Ο κόσμος ας έχει λίγη υπομονή. Να προστατέψουμε αυτή την ομάδα. Έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες. Φτάσαμε στην Α’ Εθνική και δεν προλάβαμε να το χαρούμε».

Για την συναυλία με τον Γιάννη Πάριο

«Είναι καλό στη συναυλία να είμαστε όλοι εκεί. Ποιος άλλος θα μπορούσε να φέρει τον Γιάννη Πάριο εκτός από τον Σάκη Τζήμα; Μπορούσαμε εμείς να φέρουμε τον Γιάννη Πάριο; Μην ξεχνάτε πως αυτή την περίοδο ο τραγουδιστής είναι στην Πάρο και απολαμβάνει τις διακοπές του. Κι όμως θα έρθει εδώ για να στηρίξει τη Νίκη Βόλου και το φιλαράκι του, τον Σάκη Τζήμα. Να τα λέμε όλα».

Για τη διαφάνεια που υπάρχει στην ομάδα

«Όποιος έχει αμφιβολία για κάτι μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή και να του δείξουμε τα πάντα. Τα πάντα είναι με παραστατικά. Δεν υπάρχει καμία σκιά στην οικονομική διαχείριση».

Για τον Κυριάκο Κοκκινάκη

«Εγώ δεν μιλάω και ούτε ανακατεύομαι για το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Εκεί είναι ένα παιδί που τρέχει νυχθημερόν, μιλάω για τον Κυριάκο Κοκκινάκη. Συνεχώς τρέχει για την ομάδα. Να του δίνει δύναμη η Παναγιά. Ξέρετε τι προεργασία είχε για να είναι πλήρης ο φάκελος της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα; Όλα αυτά τα ετοίμασε ο κ. Κοκκινάκης εγώ απλώς τα έλεγξα, ως γραμματέας».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ακτσιαλής τόνισε: «Σας λέω εντίμως πως δεν ήθελα να ασχοληθώ, όμως με τον κ. Τζήμα που γνώριζα προσωπικά από την ενασχόλησή μου ως παρατηρητής, ενεργοποιήθηκα με σκοπό να προσφέρω όσο μπορώ στη Νίκη Βόλου».

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις