Ευχές Τζήμα για την γιορτή της Παναγίας

Τις θερμότερες του ευχές εξέφρασε ο Σάκης Τζήμας, με αφορμή τη γιορτή της Παναγίας, σε όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου. “Η γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας, ας γεμίσει πίστη και ελπίδα, δύναμη και κουράγιο την ψυχή μας για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ΚΑΙ να χαρούμε τις όμορφες ημέρες που έρχονται για τον αθλητισμό της Νίκης Βόλου και όχι μόνο” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του:

“Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά, υγεία και εφυμερία και πάντα χαρές, στους ποδοσφαιριστές μας στο προπονητικό τιμ , φροντιστές, τους ανθρώπους της Δ.Ε μας, τους φιλάθλους μας, όλους τους αθλητές της Νίκης τα παιδιά και γονείς των ακαδημιών μας ΚΑΙ σε όσους είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια ”Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Εύχομαι επίσης σε όλους και όλες από καρδιάς χρόνια πολλά για τη μεγάλη αυτή μέρα της Ορθοδοξίας, που καλείται και το Πάσχα του Καλοκαιριού.

Η γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας, ας γεμίσει πίστη και ελπίδα, δύναμη και κουράγιο την ψυχή μας για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ΚΑΙ να χαρούμε τις όμορφες ημέρες που έρχονται για τον αθλητισμό της Νίκης Βόλου και όχι μόνο.

Ας μας χαρίσει υγεία και ευτυχία με τους αγαπημένους μας και ειρηνικές στιγμές με τους συνανθρώπους μας.

Ας μας εμφυσήσει το μήνυμα της συγχωρητικότητας και της συγκατάβασης που θα μας οδηγήσει σε ευημερία και πρόοδο.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες από καρδιάς και καλή δύναμη σε όλους μας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις