Η νέα φανέλα της Νίκης αποκαλύπτεται (Graceland, 19/08-21:30)

Η ώρα παρουσίασης των εμφανίσεων της Νίκης Βόλου έφτασε. Σήμερα (19/08) στις 21:30 το GRACELANDη Νίκη Βόλου θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα με την οποία ευελπιστεί πως θα πετύχει το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την όμορφη εκδήλωση που έχει ετοιμάσει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου υπό την επίβλεψη του κ. Τζήμα, εντελώς δωρεάν. Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχει μπουφές και δωρεάν αναψυκτικά ενώ η μόνη χρέωση θα είναι για όσους επιλέξουν να καταναλώσουν κάποιο αλκοολούχο ποτό.

Όπως έχουμε γράψει σε προγενέστερη ανάρτηση, στην εκδήλωση αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα, καθώς έχει παραστάσεις και από τις τρεις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και από πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Ο συνδυασμός της τοποθεσίας του GRACELAND με την αυγουστιάτικη πανσέληνο είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει ώστε η Νικιώτικη βραδιά να μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις