Ποιοτικό και “γεμάτο” το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Με την απόκτηση του Θανάση Πατινιώτη (αναμένεται και επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή η ανακοίνωση της απόκτησής του), ολοκληρώνονται – εκτός απρόοπτου- οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου. Το ρόστερ θεωρείτε πλήρες, καθώς σε κάθε θέση υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές, με την τεχνική…

…ηγεσία να δηλώσει απόλυτα ικανοποιημένη από τις κινήσεις που έχουν γίνει στον τομέα ενίσχυσης της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή προπονούνται με την ομάδα 29 ποδοσφαιριστές (μαζί με τους τέσσερις τερματοφύλακες), με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει λύσεις για όλες τις θέσεις. Αυτή η ομάδα εφόσον αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, είναι ικανή να κερδίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα λάβει μέρος.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες είναι οι Σάκης Κατσούλης, που έχει τον πρώτο λόγο για βασικός και οι Κώστας Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης και Γιάννης Σπηλιόπουλος.
Για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν οι Βαγγέλης Στουρνάρας και Δημήτρης Στασινόπουλος, αριστεροί οπισθοφύλακες είναι οι Σταύρος Μανάλης, Ανδρέας Κόκας και Βαγγέλης Αγγελής (ο τελευταίος μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά ως αριστερός χαφ), ενώ οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας είναι οι Θανάσης Τέλλος, Παπαγιώτης Ζώνας, Γιάννης Κωστόπουλος, αλλά και οι νεαροί Γιώργος Πατσής και Βασίλης Ζαρίφης, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν και ως ανασταλτικοί μέσοι. Παίκτης του Ολυμπιακού λογίζεται και ο επίσης νεαρός κεντρικός αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο οποίος πιθανότατα θα δοθεί ως δανεικός στην Α.Ε. Διμηνίου.
Από εκεί και πέρα ως ανασταλτικοί μέσοι αγωνίζονται οι Φαμπρίτσιο Πότσι, Άγγελος Κολημήτρας, Δήμος Κόκας. Στα χαφ υπάρχουν επίσης οι Κώστας Οικονόμου, Φελίπε Ντα Κόστα, Ηλίας Σταύρου και Ανδρέας Χαντζής (ο τελευταίος προορίζεται να δοθεί ως δανεικός). Στα άκρα, ως μεσοεπιθετικοί αγωνίζονται οι Γιάννης Δωματάς, Ιβάν Ναστέφσκι, Θανάσης Πατινιώτης και ο νεαρός Αντώνης Φραγκογιάννης. Οι Ναστέφσκι και Πατινιώτης μπορούν να παίξουν επίσης και πίσω από τον φορ. Στην επίθεση, τέλος, υπάρχουν οι Κώστας Φλίγκος, Γκουστάβο Μπρίτος και Αλέξανδρος Αναστασίου.
Όλοι αυτοί συνθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ, καθώς οι περισσότεροι είναι παίκτες με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουν γίνει από πλευράς διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου προσεγμένες κινήσεις, ο Ολυμπιακός διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τους διοικούντες, ωστόσο, να αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις, αφήνοντας την ομάδα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις