Δυνατό τεστ για Ρήγα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα Κυριακή (21/8) στις 18.00 στη Φιλιππούπολη της Λάρισας ο Ρήγας Φεραίος, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Λάρισας (πρώτο φιλικό εκτός έδρας). Η ομάδα του Βελεστίνου, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος, θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι…

…σε έναν αντίπαλο που ναι μεν ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική, όμως με τις κινήσεις που έχει κάνει στις μεταγραφές αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος.
Μοναδικοί απόντες για τον Λάκη Μπακάλη ο τραυματίας Δημητρίου και ο Σέττος που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αρχές της επόμενης εβδομάδας. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ρήγα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Ζαχαράκης ενώ ο Σπύρος Γκάγκας που απουσίαζε από τα φιλικά του συλλόγου για προσωπικούς λόγους, θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος.
Η ομάδα του Απόλλωνα η οποία προέρχεται από δύο εκτός έδρας φιλικές επικρατήσεις, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, στο Ελατοχώρι (στην Νεοκαισάρεια 0-2 επί του τοπικού Αχιλλέα και στο Ελατοχώρι με 0-3 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά), περιμένει τον κόσμο της, στο ανακαινισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις