Μπίλης: «Βελτιωνόμαστε»

 Ευχαριστημένος από την επιθετική λειτουργία αλλά όχι από την αμυντική δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης μετά το φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με σκορ 2-1. Ο κυανόλευκος τεχνικός συμπλήρωσε πως η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος με την προσθήκη και των Νικλητσιώτη, Κόλα και Αλεξανδρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:

«Δε μένουμε στο αποτέλεσμα. Είχαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία και το ματς είχε πολλές όψεις. Σαφώς και θα μπορούσαμε να ήμαστε πιο οργανωμένοι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έμεινα ευχαριστημένος από την επιθετική λειτουργία παρ’ όλου που χάναμε, δυσαρεστημένος από την αμυντική. Είχαμε κάποια κενά στις μεταβάσεις, αλλά επιθετικά δημιουργούσαμε. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ήμασταν ορθολογικοί στον τρόπο της ανάπτυξης και προσπαθήσαμε να μην έχουμε βιασύνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πάρα πολλές αλλαγές οι οποίες επηρέασαν την εικόνα του παιχνιδιού. Σαφώς και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες.

Εμείς κρατάμε το ότι είμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και πάμε στην τέταρτη. Ήταν το πρώτο τεστ με αξιόμαχο αντίπαλο. Ο αντίπαλός έχει ξεκινήσει μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά όπως είπα και πριν στα φιλικά παιχνίδια δεν κοιτάμε ούτε το αποτέλεσμα ούτε τίποτα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν τα θετικά στοιχεία και να μειώσουμε τις αδυναμίες. Και απ’ τα δύο είδαμε πολλά».

Για το αν διαπίστωσε κάποιο κενό που ενδεχομένως να καλυφθεί από μια μεταγραφή: «Σίγουρα έλειπαν ο Αλεξανδρής, ο Κόλα και ο Νικλητσιώτης. Είναι τρεις ποδοσφαιριστές που δίνουν λύσεις και κυρίως αυξάνουν το βάθος της ομάδας. Πολλά νέα παιδιά πήραν και σήμερα χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρυσι είναι βελτιωμένοι. Το είχα πει, είχα προϊδεάσει τον κόσμο ότι θα δει ιδίοις όμμασι την βελτίωση κάποιων νεαρών παικτών. Είδα με πολύ μεγάλη χαρά κάποια παιδιά σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας όπως ο Τορεζάνι και άλλα.

Συνεχίζουμε την δουλειά μας και την άλλη εβδομάδα. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει κλείσει, αλλά ψάχνουμε το κατάλληλο πρόσωπο που θα δέσει με την ομάδα κι όχι απλώς μια μεταγραφή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις