Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Βαταμίδη-Οικονόμου με Νέους Αθλητές και Νίκη

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης και προσωπικά ο κ. Τζήμας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους Τάκη Βαταμίδη και Ηλία Οικονόμου, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο των Νέων Αθλητών ενώ παράλληλα θα έχουν και αυξημένες αρμοδιότητες στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης. H πρώτη προπόνηση των Νέων Αθλητών ορίστηκε για την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 16:00, στο Π. Μαγουλάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοίνωση προπονητικού team και έναρξης προετοιμασίας των Ν.Α.ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με το προπονητικό team των ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ.κ. ΒΑΤΑΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΛΙΑ που θα έχουν επισης διευρυμένο ρόλο στις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ τόσο οργανωτικά όσο και στην υποστήριξη, την ανάδειξη και την προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρωτη ομάδα τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το τεχνικό δίδυμο των Νέων Αθλητών καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς στο γήπεδο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ την Τρίτη 23/8 ώρα : 16.00, η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.30 αναλυτικά καλούνται οι :

Παύλος Τασιάς, Γιάννης Χαλκιάς, Θανάσης Χάνος, Αλέξανδρος Σιώμος, Χαράλαμπος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Περικλής Χρηστίδης, Θοδωρής Κουκουτής, Φίλιππος Βλάχος, Σέλντι Νάνο, Γιώργος Φλώρος, Δημήτρης Δαμάσκος, Βασίλης Μπακογιάννης, Ιάκωβος Χαλκίδης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Βασίλης Τσαπέρος, Παντελής Ευθυμίου, Αποστόλης Κουτσαρνάκης, Νίκος Μανιός, Γιώργος Κολημήτρας , Παναγιώτης Οσάφι

Σημ.οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να φέρνουν αθλητικό υλικό στην προπόνηση (μόνο τα αθλητικά τους παπούτσια) , ενώ όσοι άλλοι ποδοσφαιριστές θέλουν να συμμετέχουν και να δοκιμαστούν στους Νέους Αθλητές θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τους προπονητές και τους υπεύθυνους κ.κ. Σούγγαρη και Χαλκιά μια ημέρα νωρίτερα της προγραμματισμένης προπόνησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις