Έχασε 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας ο Ρήγας

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από έντονη ζέστη και το οποίο παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι. Ο Απόλλων παρουσιάστηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το μοναδικό τέρμα…

…της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 50′, όταν ο Πέντα έκανε τη σέντρα και ο Διβανές από πλάγια θέση το σουτ και το 1-0.
Στο 15′ ο Πέντα έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Σαχινίδης το σουτ, ο Παπαγιάννης απέκρουσε. Στο 35′ ο Πέντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά , στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία του Ρήγα.
Στο 70′ σουτ από κοντά του Διβανέ, με τις γροθιές έδιξωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ρήγα, ενώ στο 80′ ο Ρήγας απείλησε το τέρμα του Απόλλωνα, όταν Γουτούλης έκανε το σουτ, με τον Σταυράκη να αποκρούει σε κόρνερ.
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης.
Έπαιξαν και οι: Σταυράκης, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Μυρσινιάς, Σταυρίδης, Αγριόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Λιλολάρι, Κολοβός, Χαραλαμπίδης.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Λάμπρου, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Χίσα, Τζουβάρας, Γκίκας, Τσελεπής, Αθανασίου.
Έπαιξαν και οι: Κιπτίου, Γκάγκας, Κεφαλάς, Χατζής, Ζαχαράκης, Γουτούλης, Ράπτης, Τσουμπέκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις