Νέα συνεργασία για τη Νίκη Βόλου (photo)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η φιλική αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τη Βέροια έδωσε τη δυνατότητα στον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου να επικοινωνήσει προσωπικά με τον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος αθλητικών ειδών megafitness.gr. Η συνεργασία δεν άργησε να έρθει καθώς ο Σάκης Τζήμας και ο Ματθαίος Κολοφωτιάς (φωτό: Τζήμας, Βενέτης, Κολοφωτιάς) έδωσαν τα χέρια σε συνεργασία, με άμεσα οφέλη για την ομάδα της Νίκης.

Η χορηγία της megafitness δεν σχετίζεται με τον ιματισμό των ομάδων της Νίκης (τον οποίο έχει αναλάβει η LEGEA) αλλά σε προμήθεια αθλητικού υλικού. Σε ένδειξη καλής θέλησης η εταιρία έστειλε στο σύλλογο κάποια δώρα για το τμήμα ποδοσφαίρου της ομάδας.

Στον τομέα του μάρκετινγκ το τμήμα ποδοσφαίρου φαίνεται πως βαδίζει από το καλό στο καλύτερο με τα έσοδα να αυξάνονται γεωμετρικά. Μετά την επιτυχημένη συναυλία του Γιάννη Πάριου, με τα κέρδη της οποίας θα ενισχυθούν οικονομικά όλα τα τμήματα του συλλόγου, οι άνθρωποι της Δ.Ε. και ο κ. Τζήμας φουλάρουν τις μηχανές για να ολοκληρώσουν τις εργασίες στο κεντρικό και βοηθητικό γήπεδο.

Δεν αποκλείεται να σημαντικά κέρδη που έχουν προκύψει να επενδυθούν σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας με παίκτη που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της Νίκης.

Η σχετική δημοσίευση του κ. Τζήμα στη σελίδα της ομάδας:

“ΑΛΛΗ μια προσωπική επιτυχία του προέδρου Σ.Τζήμα στο θέμα συνεργασίας και χορηγιών για την Νίκη Βόλου και γενικά όλο τον σύλλογο όλα τα τμήματα αυτή την φορά με το επιχειρηματία κ. Μ.Κολοφωτιά και την εταιρία του, MegaFitness. Οι δύο ισχυροί άνδρες συμφώνησαν για μελλοντική συνεργασία και ήρθαν τα πρώτα δώρα για την ομάδα και της υποδομές, πράγματα που κάποτε φάνταζαν δύσκολα, τώρα γίνονται δεδομένα!”

Τα πρώτα δώρα της megafitness.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις