Σε φιλική αναμέτρηση με… δυο πρόσωπα, Ρήγας-Σαρακηνός 7-2

Με πολλά νέα πρόσωπα στα οποία ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής, παρέταξε αρχικά την ομάδα του Ρήγα ο Λ. Μπακάλης, απέναντι στο Σαρακηνό που παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις. Το φιλικό διεξήχθη το απόγεμα στο στάδιο του Βελεστίνου και οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 7-2. Η εν λόγω φιλική αναμέτρηση είχε δυο πρόσωπα…

Στο πρώτο, όταν για τους γηπεδούχους αγωνίζονταν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν λογίζονται ως βασικοί και στο δεύτερο μέρος (μετά το 65′) όπου πλέον πέρασαν εντός αγωνιστικού χώρου οι πιο έτοιμοι παίκτες του Ρήγα, οι οποίοι αναμένεται να σηκώσουν το βάρος των αγώνων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σαρακηνού παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις της τελευταίας στιγμής βασικών της παικτών, όπως οι Σουλιώτης, Τσαγκαράς, Τσεκούρας, Χρυσικός και Καλαμάτας.
Σε ότι αφορά στην πρώτη φάση της αναμέτρησης εκεί το σκορ ήταν 2-1 με τα γκολ που πέτυχαν οι Σέττος (19′) και Ζαχαράκης (28′). Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 (61′) με τον Αρκάδιο Δημητριάδη.
Η μορφή του αγώνα άλλαξε στο 65΄, όταν οι γηπεδούχοι πέρασαν στον αγώνα ουσιαστικά μια ολόκληρη εντεκάδα, πλην του τερματοφύλακα Τσιότρα που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή του Τσουμπέκου, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε μονόλογο.
Σ’ αυτό συντέλεσε και το γεγονός, ότι από την πλευρά του Σαρακηνού πέρασαν σταδιακά από το 46′ ως το 55′ τέσσερις 15χρονοι, ενώ κι όσοι παρέμειναν από τη βασική ενδεκάδα, έμεναν από δυνάμεις όσο περνούσε ο χρόνος. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με ευκολία με τους Τσελεπή (67′- 82′), Γκίκα (70′- 86′) και Τζοβάρα (77′), ενώ για το Σαρακηνό το 4-2 έκανε ο Σαμαράς (74′).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (46′ Τσιότρας), Κουκουρίδας (46′ Χότζα ), Ράπτης, Γκάγκας, Λάμπρου, Μπακάλης, Χατζής, Γουτούλης, Καναβός, Σέττος, Ζαχαράκης
Από το 65′ δστον αγώνα πέρασν οι: Τσιότρας, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Βουραζέρης, Σπαθής, Αλεξίου (75′ Αραμπατζής), Γεωργατζής, Κυπτίου, Γκίκας, Τζοβάρας, Τσελεπής
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Μπλούχος, Ιωάννου, Τσαρδακάς, Κωνσταντάκος, Μακανίκας, Κουτσώνας, Βαλωτής, Λέντι, Σαμαράς.
Από το 46′ ως το 55′ στον αγώνα πέρασαν και οι 15χροινοι Φουρκιώτης, Μελίσσης, Ρέλος και Δουλάς σε αντικατάσταση των Κωνσταντάκου (λ. τρ.), Μακανίκα, Λέντι και Μπλούχου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις