Νέες εξετάσεις ο Ζώνας, δύσκολα θα παίξει με Αστέρα Πετριτή

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε την Τετάρτη (31/8) ο Παναγιώτης Ζώνας, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός έκανε υπέρηχο, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση και βάσει των αποτελεσμάτων ανάλογα συνεχίζει τη θεραπεία, ακολουθώντας…

…ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Πετριτή θεωρείται αμφίβολη, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως δεν θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του (θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κουτσούφλιανη), ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας και δηλώσει ετοιμοπόλεμος. Ο νεαρός Δήμος Κόκας δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Την Τετάρτη το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ σήμερα Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το απόγευμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις