«Όλοι μαζί μπορούμε»

Αναλυτική ενημέρωση του πλάνου των επόμενων ημερών έκανε ο κ. Τζήμας στα μέλη της διοικούσας επιτροπής, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (05/09). Ο πρόεδρος της Δ.Ε.  τόνισε πως επιβάλλεται να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες ενώ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο θα πρέπει να βαδίσουν όλοι μαζί. Παράλληλα στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο κ. Τζήμας δημοσίευσε το αντίγραφο πληρωμής του πλαστικού χλοοτάπητα, που θα τοποθετηθεί στο βοηθητικό, αξίας 25.598€.

Αναλυτικά:

“Σε έκτακτη συνεδρίαση με την Διοικούσα Επιτροπή χθες Δευτέρα (5/5), ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, έδωσε στους συνεργάτες του, το πλάνο των επόμενων ημερών για την ολοκλήρωση των έργων σε βοηθητικό και στο πλαστικό ακαδημιών.

Διαβεβαίωσε πως είναι όλα εξοφλημένα, τόνισε όμως πως οφείλουμε πάνω από όλα να αλλάξουμε και νοοτροπίες ετών, αυτών των πέντε  ή δέκα ατόμων, που χρόνια έκαναν ζημιά στην ομάδα, επιβαρύνοντάς την οικονομικά με πρόστιμα, τιμωρίες και αλλοιώνοντας αποτελέσματα, ασκώντας ψυχολογική  – και όχι μόνο –  βία σε παίκτες, προπονητές και τις εκάστοτε διοικήσεις. 

Ούτε ένα ευρώ εάν δεν “καθαρίσουμε” όλοι μαζί την ομάδα, είπε χαρακτηριστικά!!!

Πάντως για το κυρίως γήπεδο, είναι όλα πληρωμένα , απλά θα αποφασιστεί εάν οι εργασίες γίνουν μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Νεοκαισάρεια.

Για να πάρουμε στα δύο πρώτα ματς τους 6 πρώτους βαθμούς μας, ο κόσμος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες μας, πρέπει να είναι “ένα”…

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις