Χωρίς Ντα Κόστα με Αστέρα Πετριτή ο Ολυμπιακός Βόλου (η αποστολή)

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, για το αυριανό παιχνίδι (11/9) με τον Αστέρα Πετριτή στο Πανθεσσαλικό, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τελικά ο Φελίπε Ντα Κόστα δεν…

…ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, στην 20αδα συμπεριλήφθηκε και ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος ξεπέρασε στον τραυματισμό του. Εκτός έμειναν επίσης, ο τραυματίας Δήμος Κόκας και οι Μπρίτος, Αγγελής, Μπουργάνης, και Πατσής.
Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζεται από τους:
Κατσούλης Σάκης , Παλιούρας Κώστας, Στουρνάρας Βαγγέλης, Τέλλος Αθανάσιος, Κωστόπουλος Γιάννης, Μανάλης Σταύρος, Πότσι Φαμπρίτσιο, Οικονόμου Κώστας, Σταύρου Ηλίας, Δωματάς Γιάννης, Φλίγκος Κώστας, Ναστέφσκι Ιβάν, Στασινόπουλος Δημήτρης, Ζώνας Παναγιώτης, Κόκας Ανδρέας, Κολημήτρας Άγγελος, Ευθυμιάδης Γρηγόρης, Αναστασίου Αλέξανδρος, Γκίτζιας Βασίλης, Ζαρίφης Βασίλης.

Να σημειωθεί πως αρχηγοί της ομάδας έχουν οριστεί οι: Φελίπε Ντα Κόστα, Βαγγέλης Στουρνάρας, Κώστας Οικονόμου και Παναγιώτης Ζώνας (χωρίς σειρά προτεραιότητας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις