Γ. Βλιώρας: Το κύπελλο ευκαιρία για δυνατά ματς

Ως μια πολύ καλή ευκαιρία για δυνατά ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ανάληψης για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, θεωρεί τους αγώνες κυπέλλου ΕΣΚΑΘ που ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο, ο προπονητής της Ανάληψης Βόλου και πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας ο οποίος δήλωσε στο goalpost.gr: “Αναμφίβολα όλες οι ομάδες βρίσκονται στο…

…στάδιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα. Οι αγώνες κυπέλλου είναι χρονικά πολύ νωρίς. Πιστεύω πως καμμιά ομάδα δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμη.

Εμείς δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, ενώ σ’ αυτές μετέχουν και αρκετοί νέοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής, που προσπαθούν, όπως όλα τα παιδιά για το καλύτερο δυνατό.

Ήδη στην προετοιμασία μετέχει και ο νεοαποκτηθείς Λευτέρης Στάμος, ενώ ο Παναγιώτης Νάνης θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος του μήνα.

Όσον αφορά την αντίπαλό μας στο κύπελλο, την ομάδα της Μεταμόρφωσης, θεωρώ πως διαθέτει πολύ καλό υλικό, ενισχύθηκε σημαντικά και είναι πλέον σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. 

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις