Τελικές δοκιμές από Τζαναβάρα εν όψει Ιστιαίας

Η αναμέτρηση της Κυριακής με την Ιστιαία εκτός έδρας απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται για το ματς της 2ης αγωνιστικής, με αποκλειστικό στόχο τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας καταστρώνει…

…τα πλάνα του και σήμερα (16/9) στο δίτερμα θα ανοίξει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα.
Πάντως, σημαντικές αλλαγές δεν αναμένεται να γίνουν, τη στιγμή που ο Φελίπε Ντα Κόστα δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος (ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο) κι αν θα υπάρξει μία αλλαγή αυτή θα είναι στην άμυνα. Ο Παναγιώτης Ζώνας είναι απόλυτα έτοιμος και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.
Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, ενώ στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στις 12.45 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Η ομάδα θα μεταβεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ιστιαία και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις