Για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ο Ρήγας κόντρα στη Νίκη (pregame)

Δύο ήττες μετρά ο Ρήγας Φεραίος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σήμερα (25/9) στις 16.30 κόντρα στη Νίκη στο Βελεστίνο θα επιδιώξει να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Στον Ρήγα Φεραίο δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα και είναι προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι δυνατές μονομαχίες. Οι Βελεστινιώτες

θα επιδιώξουν να περιορίσουν τα ατού της Νίκης και να εκμεταλλευτούν τις όποιες αδυναμίες παρουσιάσει στο δικό της παιχνίδι.
Όσον αφορά το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί σήμερα ο Ρήγας υπάρχει σκέψη για το 4-4-2 το οποίο χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά και στο ματς της πρεμιέρας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε την ομάδα του Βελεστίνου με σχηματισμό 4-2-3-1, όπως δηλαδή στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Παπαγιάννης, με τον Χατζηαθανασίου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Σπαθή να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά. Δύο εκ των Βουραζέρη, Γκάγκα και Μπόρα θα είναι οι στόπερ, ενώ ο τελευταίος μπορεί να παίξει και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Εφόσον το σύστημα είναι το 4-4-2 τότε οι Αλεξίου και Γεωργατζής θα είναι οι κεντρικοί χαφ, με τους Κιπτίου και Γκίκα να κινούνται από τα πλάγια και τους Τσελεπή και Τζοβάρα να είναι οι δύο επιθετικοί. Όμως, αν τελικά προτιμηθεί το 4-2-3-1, τότε ο Τζοβάρας θα μείνει στον πάγκο και θα είναι βασικός ο Ζαχαράκης, που θα κινείται από τα άκρα, ενώ ο Κιπτίου θα παίξει στον άξονα, πίσω από τον σέντερ φορ.
Στη διάθεση του κ. Μπακάλη είναι και οι: Τσουμπέκος, Λάμπρου, Ράπτης, Μπομπότης, Χατζής, Στ. Μπακάλης, Καναβός και Σέττος. «Νοκ άουτ» από το σημερινό παιχνίδι έχουν τεθεί ο ανέτοιμος αγωνιστικά Χίσα, ο προερχόμενος από επέμβαση στο γόνατο Δημητρίου και ο Γουτούλης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις