Μπακάλης: «Ψυχή, πάθος και δύναμη»

Η ψυχή, το πάθος και η δύναμη ήταν τα στοιχεία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα και επικράτησαν της Νίκης, δήλωσε ο Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Βελεστίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπακάλη:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δυο άσχημα αποτελέσματα είχαμε όμως την ψυχή, το πάθος, τη δύναμη που έπρεπε να έχουμε σ’ αυτό το παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για εμάς, δύσκολο, με μια Νίκη η οποία προέρχονταν από δύο καλά αποτελέσματα και έδειχνε η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε και κερδίσαμε νομίζω δίκαια. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αγωνιστικά, είχαμε καλύτερο ρυθμό σαν ομάδα. Κάναμε ένα γκολ, κάναμε αρκετές φάσεις για να κάνουμε και το 2-0. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας και είχαμε για περισσότερο διάστημα την κατοχή. Στο 44′-45′ που έγινε η αποβολή εκεί νομίζαμε ότι θα τελειώσει το παιχνίδι, έχοντας 11 εμείς και 10 η Νίκη λέγαμε πως θα είμαστε καλύτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ συζητήσαμε ότι έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας η Νίκη είχε καλύτερο ρυθμό. Είχε ένα τέταρτο με ένα εικοσάλεπτο καλύτερο. Μπήκε πολύ καλύτερα από εμάς απεναντίας εμείς βρεθήκαμε να τρέχουμε πίσω από τη Νίκη που ήταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Ευτυχώς ήρθε το δεύτερο γκολ μετά και από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε εμείς καλύτερα το παιχνίδι, ήμασταν και πιο ξεκούραστοι, γιατί έδωσε για ένα εικοσάλεπτο και στο τέλος νομίζω δεν άντεξε. Και νομίζω δίκαια κερδίσαμε.

Να δώσω τις ευχές μου κι εγώ στη Νίκη για το υπόλοιπο, να της ευχηθώ καλή συνέχεια και πρωταθλήτρια αν το πιστέψει».

Αν ο Ρήγας έδειξε το καλύτερό του πρόσωπο ή μπορεί και καλύτερα: «Νομίζω έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Μακάρι να κρατήσουμε αυτό του πρώτου ημιχρόνου κι αν μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα καλύτερα».

Τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Σήμερα ήρθε γρήγορα το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο υπεύθυνοι. Αν και μπορώ να πω πως στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο».

Αν θέλει να αφιερώσει τη νίκη του Ρήγα: «Στον κόσμο μας που ήρθε και μας τίμησε».

Αήττητος με ομάδες της Μαγνησίας: «Όντως έτσι είναι. Μπορεί να είναι τύχη μπορεί να είναι και σύμπτωση. Δεν ξέρω».

Για την απαγόρευση ραδιοφωνικής μετάδοσης και τους δημοσιογράφους που διώχθηκαν συνοδεία αστυνομικών: «Δεν γνωρίζω. Πρώτη φορά το ακούω. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις