Β. Στουρνάρας: Ο Ολυμπιακός Β. έχει τρομερή υγεία…

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πύδνα στο Κίτρος, τους ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ευχαριστώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο γήπεδο και τη διοίκηση της ομάδας που παρέχει τα πάντα στους παίκτες, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σουρνάρα:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είμαστε ευχαριστημένοι για το κομβικής σημασίας «διπλό» που πήραμε. Κάναμε το τέσσερα στα τέσσερα. Είναι ένα σπουδαίο «τρίποντο» σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας ακολουθεί σε κάθε γήπεδο. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα. Μπορεί να φαίνεται ότι λαϊκίζω, είμαι όμως αρκετά μεγάλος σε ηλικία και ξέρω τι λέω. Βγαίνει τρομερή υγεία στην ομάδα. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε, να πολλαπλασιάσουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο και να πάρουμε την άνοδο. Μετά από αυτό το «διπλό» ξεκάθαρα κοιτάμε μόνο την άνοδο. Περιμένουμε τον κόσμο και την επόμενη αγωνιστική να μας στηρίξει με την Αμβρακία Κωστακιών».

Δ. Παυλίδης: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Πύδνας, Δημήτρης Παυλίδης, τόνισε: «Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο γκολ. Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν ήταν αρκετή Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ως παίκτες. Υποσχόμαστε δουλειά στο γήπεδο και στο παιχνίδι στα Τρίκαλα με τους Μαύρους Αετούς θέλουμε να κερδίσουμε για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Ελπίζουμε να αλλάξει η ψυχολογία μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου για τη νίκη της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις