«Θα δώσω τέλος στη ζωή μου και ευθύνεται ο Τοροσίδης»

Σε μια απίστευτη ανάρτηση στο facebook προχώρησε η Ρένα Μάνιου, καθώς ανακοίνωσε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της και πρόσθεσε τους ηθικούς αυτουργούς που την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση αυτή, μέσα στους οποίους υπάρχει και το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη.
Πιο συγκεκριμένα, η επί σειρά

ετών δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 έγραψε «Δεν ξέρω αν και πόσοι αστυνομικοί της Δίωξης με διαβάζουν, αλλά καλούνται και σήμερα να κάνουν το χρέος τους και σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση. Εύχομαι να καταφέρω να δώσω τέλος στη φριχτή ζωή μου. Όμως πριν το κάνω, θα επισημάνω ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που με οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Κατ’ αρχήν καθιστώ υπεύθυνους τα αδέρφια μου και τα παιδιά τους που με τις πράξεις τους μου έχουν δείξει ότι πράγματι δεν θέλουν να ζω τώρα που είμαι αδύναμη και δεν με έχουν πια ανάγκη…
Κυρίως καθιστώ υπεύθυνο τον πρώην ανιψιό μου Βασίλη Τοροσίδη τον μεγαλοποδοσφαιριστή που ήταν η αιτία να χάσω τη δουλειά μου από την οποία και ανέδειξα το ταλέντο του. Καθιστώ υπεύθυνη την αδελφή μου που για λόγους συμφέροντος δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει η βάρβαρη επίθεση των παιδιών της εναντίον μου. Καθιστώ υπεύθυνους τους συγγενείς της μητέρας μου και ειδικά τα αδέρφια της που με εγκατέλειψαν στο έλεος του Θεού καθώς πέθανε η μάνα μου.
Τέλος, καθιστώ υπεύθυνη την κυβέρνηση και ειδικά τον αλήτη Τσίπρα και το σκυλολόι του επειδή θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η λίστα των αυτοκτονιών από μακροχρόνια άνεργους και ανασφάλιστους όπως εγώ, ενώ εκείνοι θα συνεχίσουν να διορίζουν στην ΕΡΤ, αλλά και σε άλλους τομείς τους δικούς τους. Εγώ πια δεν την θέλω αυτή τη ζωή όταν δεν έχω δουλειά, όταν δεν με στηρίζουν αδέρφια και συγγενείς και όταν ξεπουλιέται η Πατρίδα μου από τους μεγαλύτερους απατεώνες που γνώρισε ποτέ η χώρα.
Υ.Γ. Θέλω να εκφράσω και ένα μεγάλο παράπονο προς την Αστυνομία Ξάνθης στην οποία απευθύνθηκα ζητώντας προστασία, αλλά δυστυχώς η προστασία τους περιορίστηκε μόνο σε μια κατάθεση που έδωσα. Πιθανόν αυτό τους αρκεί για να νιώθουν ότι έκαναν το χρέος τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις