«Χριστούγεννα και θα δίνουμε φιλικά»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος, καυστικός για την αναβολή στη Football League.

Μετά την ήττα  (1-3) στο φιλικό της Αναγέννησης με τα Τρίκαλα, ο τεχνικός της ομάδας της Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος, είπε:

«Ακόμα ένα φιλικό, το 10ο ή το 12ο αν δεν κάνω λάθος. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πότε μας ξημερώνει. Χριστούγεννα και θα δίνουμε φιλικά. Τι να μιλήσεις για προπονητική, για γυμναστική, για το πότε θα επιβαρύνεις, πότε όχι, πότε θα παίξεις…

Άλλος έχει κράμπες, άλλος προβλήματα. Όταν δεν ξέρεις να κάνεις προγραμματισμό… Όσο για το φιλικό, ήταν βελτιωμένες και οι δύο ομάδες. Κάποιες αδυναμίες που δείξαμε τις εκμεταλεύτηκε ο αντίπαλος που έχει ποιοτικό ρόστερ. Αντιδράσαμε και αξίζουν μπράβο στους παίκτες μου για την όρεξη και τη διάθεση που έχουν. Όπως και ο πρόεδρος που κάνει προσπάθεια χωρίς έσοδα και είναι κάθε μέρα κοντά μας. Κάνει το αδύνατο, δυνατό για να είμαστε ευχαριστημένοι.

Συνεχίζουμε στο άγνωστο και βλέπουμε. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον κ. Γεωργιάδη που έχει βελτιώσει την ομάδα του. Θα είναι στο κλαμπ των ομάδων που θα παλέψουν για άνοδο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα το ανταποδώσουμε».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις