«Έφυγε» η δημοσιογράφος Γωγώ Κουμπούνη

Σε ηλικία μόλις 44 ετών «έφυγε» η δημοσιογράφος Γωγώ (Γεωργία) Κουμπούνη «νικημένη» από την επάρατη νόσο μία ημέρα πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη (13/10), στις 13:00 από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο ΠΣΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ ΚΟΥΜΠΟΥΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με πολύ μεγάλη θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου και μέλους του Γεωργίας (Γωγώς) Κουμπούνη, συζύγου του επίσης μέλους του Δημήτρη Δημητρίου που έφυγε από τη ζωή σήμερα (12.10.2016), μετά από μακρόχρονη και άνιση όπως αποδείχτηκε μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 44 ετών (τα οποία και θα συμπλήρωνε αύριο) η Γωγώ Κουμπούνη, γεννημένη το 1972 στην Αθήνα, με θητεία στη δημοσιογραφία από το 1991. Εργάστηκε στις εφημερίδες «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΒΡΑΔΥΝΗ», ενώ τα τελευταία χρόνια μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο και συνάδελφο Δημήτρη Δημητρίου απασχολήθηκε στην αθλητική ιστοεσελιδα «A-sports.gr».

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αποχαιρετά μια άξια συνάδελφο που όχι μόνο υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ με συνέπεια και ευθύνη, αλλά έδωσε την πιο κρίσιμη μάχη με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και μαχητικότητα, στοιχεία που τη διέκριναν στο σύντομο, αλλά ιδιαίτερα δημιουργικό βίο της. Δεν κατέθεσε τα όπλα και δεν παραδόθηκε έως την τελευταία στιγμή, δίνοντας σε όλους μας το παράδειγμα της αγωνιστικότητας. Ταυτόχρονα, συλλυπείται το σύζυγό της Δημήτρη Δημητρίου που πάλεψε και αυτός μαζί της και της συμπαραστάθηκε μέχρι τέλους και τους οικείους της. Η κηδεία της Γωγώς Κουμπούνη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στις 13.00, από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΕΣΗΕΑ: «Έφυγε» η Γωγώ Κουμπούνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου Γεωργίας (Γωγώς) Κουμπούνη, η οποία πέθανε σήμερα το πρωί, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η άτυχη συνάδελφος θα συμπλήρωνε αύριο το 44ο έτος της ζωής της.

Η Γωγώ Κουμπούνη γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της, φοίτησε στο Κέντρο Δημοσιογραφικών Σπουδών. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία το 1991 στην εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και συγκεκριμένα στο ένθετο «ΖΩ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ», ως ρεπόρτερ. Η πορεία της συνεχίστηκε σε διάφορους εκδοτικούς οίκους, στους οποίους εργάστηκε ως διορθώτρια κειμένων. Από το 2000 μέχρι το 2013 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ».

Τα τελευταία χρόνια απασχολήθηκε στην αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα «A-sports.gr» μαζί με τον σύζυγό της, επίσης δημοσιογράφο, Δημήτρη Δημητρίου.

Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο νωρίς, διακρινόταν για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και τη σεμνότητά της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της.

Πάντα μαχητική, η Γωγώ Κουμπούνη, δεν κατέθεσε ποτέ τα όπλα και αντιμετώπισε τις αντιξοότητες που συνάντησε από τόσο νεαρή ηλικία, με θάρρος και αξιοθαύμαστη γενναιότητα, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα αγωνιστικότητας για όλους.

Η κηδεία της Γωγώς Κουμπούνη θα γίνει αύριο Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στις 13.00, από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον σύζυγό της και τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο, η οποία, στον σύντομο βίο της, υπηρέτησε την δημοσιογραφία με συνέπεια και ευθύνη και είχε τόσα ακόμη να προσφέρει…

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ