Γ. Δωματάς: Συγνώμη από τον κόσμο

Ο Γιάννης Δωματάς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την κακή εμφάνιση της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «ερυθρολεύκων»:

 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο από όλη την ομάδα γιατί κάναμε μια κακή εμφάνιση. Βέβαια, αυτή έγινε στο κύπελλο, έναν θεσμό που δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς αποκλειστικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι κύπελλο, φιλικό ή πρωτάθλημα και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να παίζει ούτε στην Γ’ Εθνική, ούτε στη Β’.
Κοιτάζουμε από σήμερα τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι εκτός έδρας. Θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο και να αποσπαστούμε στην κατηγορία και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να πάρουμε την άνοδο.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος νίκησε δίκαια».

Γ. Κολοβός: Χαρούμενοι για την πρόκριση
Από την πλευρά του ο Γιάννης Κολοβός, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και τόνισε πως πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κολοβού:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε με μια ομάδα παίζαμε, ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έχει στόχους, όπως έχουμε και εμείς. Καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι, γιατί το κύπελλο είναι ένας θεσμός, που αξίζει κατά τη γνώμη μου. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο και πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις