Δύσκολο έργο για Ρήγα κόντρα στον Απόλλωνα Λ. (pregame)

Επαναρχίζει σήμερα Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής (15.00) στον 2ο όμιλο. Απέναντι σε ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο οι Βελεστινιώτες είναι διατεθειμένοι να παίξουν δυνατά και με πάθος προκειμένου

να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για τη νίκη παρότι έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο μεν Ρήγας θέλει το γρηγορότερο δυνατόν να αποκτήσει βαθμολογική άνεση για να ανανεώσει για μία ακόμη χρονιά την παρουσία του στη Γ’ Εθνική, ο δε Απόλλων τρέφει φιλοδοξίες ακόμη και για τον τίτλο.
Όμως ο Ρήγας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Κάθε χρόνο πετυχαίνει σημαντικές νίκες σε βάρος ομάδων που πηγαίνουν για τον τίτλο και το ίδιο έκανε ήδη φέτος στο ματς με τη Νίκη. Όλοι στο Βελεστίνο επιθυμούν να καταφέρουν κάτι ανάλογο και στο σημερινό παιχνίδι, αναγνωρίζοντας φυσικά ότι θα έχουν δύσκολο έργο.
Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν και με σημαντικές απουσίες με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο κέντρο της άμυνας διότι έχουν τεθεί «νοκ άουτ» τόσο ο τιμωρημένος Σπύρος Γκάγκας, όσο και ο τραυματίας Θανάσης Μπόρας. Επίσης, ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Γιώργου Χατζή, αφού ο γιατρός του συνέστησε να ξεκουραστεί, Χρήστου Δημητρίου, ο οποίος αναρρώνει μετά την επέμβαση στο γόνατο, καθώς και του στρατευμένου Κώστα Γουτούλη.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Το σημερινό παιχνίδι στο στάδιο του Βελεστίνου θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τζιαμπάση και Βασίλη Ιωαννίδη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο κ. Αθανάσιος Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Απόλλων Λάρισας
Συνέχεια στις επιτυχίες του θέλει να δώσει σήμερα στο Βελεστίνο ο Απόλλων Λάρισας που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τον τραυματία Νίκο Συράκο που θα μείνει εκτός αποστολής από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις