Βουραζέρης: Πάμε στην Ηγουμενίτσα με την ψυχολογία στα ύψη

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, ο Ρήγας Φεραίος θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του αύριο Κυριακή (30/10) στον εκτός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό. Σύμφωνα με τον Νίκο Βουραζέρη το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο ικανός αμυντικός δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Αυτό δεν μας ανέβασε μόνο βαθμολογικά, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας. Θα πάμε στην Ηγουμενίτσα με την καλύτερη δυνατή διάθεση προκειμένου να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Πάντως, θα έχουμε δύσκολο έργο για αρκετούς λόγους. Κατ’ αρχάς ο αντίπαλος «καίγεται» για βαθμούς διότι βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς ακόμη να έχει σημειώσει νίκη. Μάλιστα δεν πρόκειται για κακή ομάδα, αλλά φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν της έχουν βγει τα αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις ενισχύθηκε και με κάποιους παίκτες τις προηγούμενες ημέρες, οπότε πρέπει να περιμένουμε πως θα δείξει καλύτερο πρόσωπο. Τουλάχιστον, αυτοί είναι που θα έχουν το άγχος, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.
Μία άλλη δυσκολία που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος στην Ηγουμενίτσα. Αυτό θα ευνοήσει τους παίκτες του Θεσπρωτού επειδή είναι περισσότερο εξοικειωμένοι. Από την πλευρά μας έχουμε δείξει ότι μας αρέσουν τα δύσκολα, οπότε θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας με στόχο τους τρεις ή έστω τον ένα βαθμό».
Για τα στοιχεία τα οποία θα κρίνουν το παιχνίδι της Κυριακής ο 30χρονος στόπερ είπε: «Πιστεύω πως λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου θα γίνει ένα παιχνίδι… λαθών. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα τότε θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Φυσικά σπουδαίο ρόλο θα παίξει και η δύναμη. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδηθούν οι περισσότερες προσωπικές μονομαχίες».
Τέλος, ζητήσαμε από τον Νίκο Βουραζέρη να μας σχολιάσει τη συνύπαρξή του στο κέντρο της άμυνας με μια άλλη… παλιοσειρά του Ρήγα, τον Χρήστο Σπαθή, που μετακινήθηκε από το αριστερό άκρο στα στόπερ λόγω της αναγκαστικής απουσίας του τιμωρημένου Γκάγκα και του τραυματία Μπόρα: «Δύο φορές έχουμε παίξει στο παρελθόν μαζί στο κέντρο της άμυνας και ο Ρήγας κέρδισε. Οπότε οι οιωνοί είναι καλοί και για το ματς με τον Θεσπρωτό», είπε χαριτολογώντας και συνέχισε: «Δεν τίθεται θέμα στην ομάδα, αφού με τον Χρήστο παίζουμε χρόνια μαζί και υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα που από αριστερό μπακ ήλθε να παίξει λίγο πιο μέσα. Εκείνο που μετράει είναι η σωστή λειτουργία της ομάδας που πρέπει να ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή».

Πηγή: εφημεριδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις