Ρεβάνς από τον Απόλλωνα Λ. θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (30/10) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλουν σήμερα να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το ματς θα αρχίσει στις 15.00 χωρίς παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς υπάρχει σχετικά απαγόρευση από την αστυνομία για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση.
Θεωρητικά είναι το δυσκολότερο παιχνίδι του Ολυμπιακού, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς θα αναμετρηθούν δύο φύσει επιθετικές ομάδες, με υψηλούς στόχους και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Για τον Απόλλωνα το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς σε περίπτωση ήττας απομακρύνεται πολύ από την κορυφή (θα μείνει εννέα βαθμούς πίσω), ενώ στο δεύτερο γύρο θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους Λαρισαίους, οι οποίοι θέλουν μόνο νίκη για να μειώσουν στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς από τους «ερυθρόλευκους».
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, με τον Απόλλωνα τότε να φεύγει νικητής από το γήπεδο, επικρατώντας με 0-2. Βέβαια, εκείνο το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό, οι δύο προπονητές έκαναν διάφορα πειράματα, δοκιμάζοντας παίκτες.
Αλλαγές σημαντικές, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό δεν θα υπάρξουν στον Ολυμπιακό. Μία θέση «παίζεται» στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ για τις άλλες 10 υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάκης Κατσούλης, ενώ το δεξί άκρο θα καλύψει ο Βαγγέλης Στουρνάρας και το αριστερό ο Βασίλης Ιωαννίδης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σάκης Τέλλος και Γιάννης Κωστόπουλος. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Φαμπρίτσιο Πότσι και Κώστας Οικονόμου, ο Γιάννης Δωματάς θα κινείται στην αριστερή πτέρυγα, ο Ηλίας Σταύρου θα έχει αντίστοιχο ρόλο από τη δεξιά πλευρά, ενώ πίσω από τον προωθημένο Κώστα Φλίγκο θα παίξει ένας εκ των Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Γκουστάβο Μπρίτος.
Στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος δηλώνει απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Επίσης, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κώστας Παλιούρας, Βασίλης Γκίτζιας, Ανδρέας Κόκας, Δημήτρης Στασινόπουλος, Αλέξανδρος Αναστασίου, Άγγελος Κολημήτρας, Δήμος Κόκας.

Ο Απόλλων Λάρισας
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας για το θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πέρα από τον Νίκο Συράκο, θα απουσιάσει και ο Δαβίδ Ιβανίδης, ο οποίος είναι και αυτός τραυματίας. Άπαντες στην ομάδα έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη κόντρα στους Βολιώτες, ενώ και ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στην Φιλιππούπολη για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γιώργος Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα «σφυρίξει» στο ματς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Παπαλίτσα (από την ΕΠΣ Καρδίτσας) και Στέλιο Καραγιάννη από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις