Έτοιμος για νέα νίκη με Θεσπρωτό ο Ρήγας (pregame)

Μεγάλη μάχη αναμένεται σήμερα στην Ηγουμενίτσα ανάμεσα στον τοπικό Θεσπρωτό και τον Ρήγα Φεραίο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των «κυανολεύκων» που απέδειξαν ότι μπορούν

να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, αν βρεθούν στη μέρα τους.
Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έτσι και στο σημερινό με τον Θεσπρωτό, οι Βελεστινιώτες θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στα σέντερ μπακ διότι έχουν τεθεί «νοκ άουτ» τόσο ο τιμωρημένος Σπύρος Γκάγκας, όσο και ο τραυματίας Θανάσης Μπόρας.
Έτσι θα δούμε ξανά τον αρχηγό Χρήστο Σπαθή να μετατίθεται από το αριστερό άκρο στο κέντρο της άμυνας και να αποτελεί τον παρτενέρ του Νίκου Βουραζέρη στα στόπερ. Το δικό του κενό αριστερά αναμένεται να καλύψει και πάλι ο Χρήστος Λάμπρου.
Επίσης, ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Γιώργου Χατζή, αφού ο γιατρός του συνέστησε να ξεκουραστεί, Χρήστου Δημητρίου, ο οποίος αναρρώνει μετά την επέμβαση στο γόνατο, καθώς και του στρατευμένου Κώστα Γουτούλη.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Στο σημερινό παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο κ. Νίκος Ρούσος-Μπεκερτζής της ΕΠΣ Πρέβεζας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Κωνσταντίνου και Ηλίας Γκαρτζονίκας της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις