Μόνο νίκη με Αστέρα Π. το σύνθημα στον Ρήγα (pregame)

Μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Ρήγας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετρτική στο Βελεστίνο, για την 8η αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους, με τους «κυανόλευκους» να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Διαθέτεουν ποιοτικότερο σύνολο και περισσότερες λύσεις σε όλες τις γραμμές σε σχέση με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κέρκυρας.

Επιπλέον αρκετοί παίκτες αγωνίζονται χρόνια στην κατηγορία και υπερτερούν σε εμπειρία.
Ο Ρήγας ποντάρει και στον παράγοντα έδρα. Παρότι το ματς θα διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν από τον φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών να τους στηρίξει με θέρμη και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη τους, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρήγας θα αγωνιστεί ξανά με σημαντικές απουσίες. Είναι οι ίδιες που είχε και στα ματς με Απόλλωνα Λάρισας και Θεσπρωτό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στα σέντερ μπακ διότι έχουν τεθεί «νοκ άουτ» τόσο ο τιμωρημένος Σπύρος Γκάγκας, όσο και ο ανέτοιμος Θανάσης Μπόρας.
Έτσι θα δούμε ξανά τον αρχηγό Χρήστο Σπαθή να μετατίθεται από το αριστερό άκρο στο κέντρο της άμυνας και να αποτελεί τον παρτενέρ του Νίκου Βουραζέρη στα στόπερ. Το δικό του κενό αριστερά αναμένεται να καλύψει για μία ακόμη αγωνιστική ο Χρήστος Λάμπρου.
Επίσης, ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Κώστα Γουτούλη (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), Γιώργου Χατζή (συνεχίζει τις θεραπείας στη μέση) και Χρήστου Δημητρίου (αναρρώνει μετά την επέμβαση στο γόνατο).
Ετοιμοπόλεμοι δηλώνουν 20 παίκτες που είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Από τους παραπάνω δύο θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, τον οποίο έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Σωτήρης Μουτσάνας της ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Λιτοσελίτης και Βασίλης Καλύβας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Απόστολος Προδαφίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Αστέρας Πετριτή
Χωρίς τον τιμωρημένο (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) Αλέξανδρο Παγκάλη θα αγωνιστεί σήμερα στο Βελεστίνο ο Αστέρας Πετριτή. Η απουσία του είναι σημαντική καθώς πρόκειται για τον πιο έμπειρο αμυντικό της ομάδας.
*Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σωτήρης Μουτσάνας από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Λιτοσελίτη από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και Βασίλη Καλύβα, επίσης από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Απόστολος Προδαφίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις