Για τη ΝΙΚΗ στο “μπλε” Κίτρος (pregame)

Τον πιο δύσκολο αγώνα, μέχρι τον επόμενο, καλείται να δώσει η Νίκη αντιμετωπίζοντας την Πύδνα στο Κίτρος, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι έχοντας στο πλευρό τους εκατοντάδες φίλους της που θα ταξιδέψουν στο χωριό της Πιερίας, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από τους διεκδικητές του τίτλου.

Πάνοπλη και με τον κόσμο της δίπλα η Νίκη στο Κίτρος

Σ’ αυτή την προσπάθεια ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Μάριου Παπαδόπουλου, καθώς ο αμφίβολος Κορέτα, πήρε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση (Σάββατο 5/11) και θα δώσει το παρών στην σημερινή μάχη. Στο Κίτρος θα μεταβούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την τελική 18αδα να επιλέγεται λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Το τελευταίο της χαρτί η Πύδνα

Η Πύδνα Κίτρους ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες αυτό το πρωτάθλημα, έκανε ένα σπουδαίο διπλό στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Η ομάδα της Πιερίας γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τις διπλασίασε κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής. Ο απολογισμός των τριών νικών, δύο ισοπαλιών και δύο ηττών την έχουν φέρει στην 7η θέση με 11 βαθμούς. Έτσι, το σημερινό παιχνίδι για την Πύδνα Κίτρους αποτελεί το τελευταίο της χαρτί για να ξαναμπεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Είναι βέβαιο πως το συγκρότημα του Σάκη Παντελίδη θα «ματώσει» για το νικηφόρο αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια από την 7η αγωνιστική.

Ο έμπειρος Τεβεκέλης, σφυρίχτρα της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο έμπειρος, Νίκος Τεβεκέλης από την Ένωση Μακεδονίας, με βοηθούς του Πέτρο Πάτρα και Θεόδωρο Αϊναλή από την ίδια Ένωση.

*Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το δημοτικό γήπεδο του Κίτρους μέσα από το LIVE EVENT του goalpost.gr.

xorigoi kitros

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις