Γ. Αλεξίου: Νίκη που μας ανεβάζει την ψυχολογία

Λόγω κωλύματος του Λάκη Μπακάλη, ο Γιώργος Αλεξίου που εκτός από ποδοσφαιριστής ανήκει και στο τεχνικό τιμ, έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή. Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Για μας ήταν έντονο το «πρέπει» στο παιχνίδι διότι προερχόμασταν από ήττα, παίζαμε με μία ομάδα που ήταν πιο χαμηλά από εμάς και τέλος γιατί ήμασταν οι γηπεδούχοι της συνάντησης.
Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μας διευκόλυνε στο να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και ευτυχήσαμε να σημειώσουμε δύο γκολ, ενώ ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες από την πλευρά μας ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος χαλαρώσαμε λόγω και του 2-0. Πάντως προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμα κρατώντας τη μπάλα, αλλά πάνω στο πάσινγκ γκέιμ μας δεχθήκαμε μία κόντρα επίθεση και έγινε το 2-1. Σε εκείνο το σημείο ανησυχήσαμε λίγο γιατί ως ομάδα ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Όμως καταφέραμε να κάνουμε το 3-1 και να ηρεμήσουμε».
Στη συνέχεια ο 25χρονος μέσος ερωτήθηκε για την κομπίνα στο πρώτο γκολ της ομάδας: «Αυτή την κομπίνα την παλεύουμε τρία χρόνια για να την πετύχουμε. Μας βγήκε τώρα. Το ποδόσφαιρο θέλει και λίγη τύχη».
Τέλος, για το αν η χθεσινή νίκη ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του επόμενου αγώνα στην Ιστιαία είπε: «Σίγουρα θα αγωνιστούμε με ανεβασμένο το ηθικό. Πάντως, το καλό για μας είναι ότι μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος οπότε μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού μας».
Ο τεχνικός του Αστέρα Γιάννης Χονδρογιάννης, αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια ο Ρήγας, ενώ για το παιχνίδι ανέφερε: «Στο α’ ημίχρονο είδαμε έναν επιθετικό μονόλογο από την ομάδα του Ρήγα. Μπορώ να πω ότι είμαστε ευτυχείς που δεν δεχθήκαμε και άλλο γκολ γιατί η υπεροχή του αντιπάλου ήταν συντριπτική. Εμείς είμαστε μία νεοφώτιστη και άπειρη ομάδα. Μάλιστα δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιου είδους γήπεδα και γι’ αυτό θα τολμήσω να πω ότι ζηλεύω τον Ρήγα που έχει τέτοιες εγκαταστάσεις στη διάθεσή του. Στο β’ μέρος ισορροπήσαμε και μπορέσαμε να πετύχουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Προς το τέλος δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ για το οποίο ευθύνεται η απειρία των παικτών μου».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις