Τρεις θέσεις «παίζονται» στην Εθνική εν όψει του αγώνα με Βοσνία

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στην Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, δίνει η Εθνική Ελλάδος την Κυριακή (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 8ο όμιλο, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, να αυξήσει

σε έξι βαθμούς τη διαφορά τους και να κάνει το μεγάλο βήμα γα να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Ο Μίχαελ Σκίμπε καλείται να καταλήξει στους παίκτες που θα παραταχθούν αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα ξεκινήσει σίγουρα τον Καρνέζη στο τέρμα, τον Τοροσίδη δεξιό μπακ και αριστερό έναν εκ των Τζαβέλλα ή Σταφυλίδη, ενώ στόπερ θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.
Στον άξονα, δεδομένη είναι η παρουσία του Σάμαρη, αλλά όχι και του Μανιάτη που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αν κριθεί ανέτοιμος, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Σταφυλίδης, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η προώθηση του Παπαδόπουλου στη μεσαία γραμμή και η αντικατάστασή του στο κέντρο της άμυνας από τον Οικονόμου.
Στην τριπλέτα πίσω από τον φορ σίγουροι είναι οι Μάνταλος και Φορτούνης, ενώ αν ο Μπακασέτας δεν κριθεί έτοιμος (προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό) ίσως τον αντικαταστήσει ο Καρέλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις