Λ. Μπακάλης: Κανείς δεν σκέφτεται τις ομάδες

Η αλλαγή δεδομένων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η μετάθεση της 9ης αγωνιστικής για την προσεχή Τετάρτη 23/11, διαφοροποίησε και τα πλάνα του Ρήγα, όπως είναι φυσικό. Ο Λάκης Μπακάλης, προπονητής των «κυανολεύκων», με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στις αλλαγές αυτές και πόσο επηρεάζουν τον προγραμματισμό της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μία ακόμη φορά ανατράπηκαν τα σχέδια όλων των ομάδων και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Είχαμε κανονίσει να δώσουμε φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή, αλλά το ματς αυτό ματαιώνεται μια και η ΕΠΟ όρισε εμβόλιμη αγωνιστική για την ερχόμενη Τετάρτη. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Μία αποφασίζουν το ένα και μία το άλλο χωρίς να σκέφτονται τις ομάδες.
Μετά από αυτή την εξέλιξη θα προσπαθήσουμε να μην αποπροσανατολιστούμε. Θα δουλέψουμε πάνω σε διαφορετικούς ρυθμούς προκειμένου να κρατήσουμε τη φόρμα που είχαμε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με τον Αστέρα Πετριτή πήραμε τη νίκη έχοντας καλή απόδοση. Το ίδιο καλό πρόσωπο θέλουμε να δείξουμε και την ερχόμενη Τετάρτη στην Ιστιαία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις