Σε Βαλένθια και Κομοτηνή ο ΣΔΥ Βόλου

Μόλις μια βδομάδα μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συνέχισε τις δράσεις του πραγματοποιόντας αποστολή στον Μαραθώνιο της Βαλένθια στην Ισπανία.

4 δρομείς του συλλόγου έτρεξαν στον αγώνα, ενώ μάλιστα ενώθηκαν με τους 41 Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν, και έτσι ο Βόλος και η Ελλάδα θα είχαν σημαντική εκπροσώπηση. Οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ ήταν οι παρακάτω:

Κοτρώνης Κώστας Μαραθώνιος
Κούκης Γιώργος Μαραθώνιος
Χρήστου Φώτης 10 χιλιόμετρα
Μητσικώστας Θανάσης 10 χιλιόμετρα

Επίσης μία βδομάδα μετά την επιτυχία του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και λίγο καιρό μετά τον τερματισμό στο Σπάρταθλο, ο Νίκος Σιδηρόπουλος είχε τη Κυριακή ακόμη μια διάκριση, καθώς τερμάτισε νικητής στον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Οχυρού Νυμφαίας Κομοτηνής 25 χιλομέτρων, σε κοινό τερματισμό με τον Θανάση Στημονιάρη.

Εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΔΥ Βόλου, και συμμετοχή στους αγώνες Τύρναβος-Λάρισα και στη Ράξα

Τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Ώρα συγκέντρωσης των μελών στις 16.00, και σε περίπτωση μη απαρτίας 17.00, στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει ως τις 20.00. Υποψηφιότητες για το ΔΣ θα γίνονται δεκτές ως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στους κκ.Κώστα Κυριαζή και Κώστα Παλάντζα. Καλούνται όλα τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου να παρευρεθούν στις αρχιαιρεσίες.

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 14ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου, και για τον 13ο Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων και τον παράλληλο δρόμο 7 χιλιομέτρων που θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου. Οι εγγραφές είναι δωρεάν, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να εγγραφούν μπορούν να το δηλώσουν στο κατάστημα Asprina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 μέχρι την ημερομηνία λήξης εγγραφών που είναι ως το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου για τη Λάρισα, και ως το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου για τη Ράξα.

sdyv1

sdyv2

Δελτίο Τύπου ΣΔΥΒ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις