Συμπλήρωσαν κάρτες Σπαθής και Κιπτίου στον Ρήγα

Ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε χθες μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στον Τηλυκράτη, μια ομάδα από τις αξιόλογες του 2ου ομίλου, η οποία έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δέκα παιχνίδια, όλα από τις ομάδες της Μαγνησίας (δύο από Ολυμπιακό και Ρήγα και ένα από τη Νίκη). Για δεύτερο παιχνίδι φέτος οι «κυανόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στη άμυνα (το είχαν κάνει και με τη Νίκη την 2η αγωνιστική), ενώ απέδειξαν πως

μέσα στο Βελεστίνου είναι πάντα μια υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν νικήσει, πέρα από τον Τηλυκράτη, τη Νίκη και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Το κακό για τον Ρήγα είναι, πως στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη οι Σπαθής και Κιπτίου αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα και θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι με την Πύδνα στο Κίτρος (4/11, 15.00). Δύο σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, ο οποίος πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τον Βουραζέρη, που εξέτισε την ποινή του. Θα απουσιάσει, επίσης και ο Θανάσης Μπόρας, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις