Ενθουσιασμός, κόσμος και μομέντουμ τα “όπλα” της για τη ΝΙΚΗ

Με όπλα της τον ενθουσιασμό, το ταλέντο και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών της και φυσικά την ψυχολογική ώθηση που θα τις δώσουν οι χιλιάδες φίλοι της που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του «Π. Μαγουλάς», η Νίκη θα επιδιώξει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο βολιώτικο ‘’clasico’’.

Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου είναι πανέτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε να νικήσουν τους αντιπάλους τους και να τους προσπεράσουν στην κούρσα του πρωταθλήματος. Μόλις τρεις αγωνιστικές πριν και συγκεκριμένα την 8η, η Νίκη έχανε ελέω Τεβεκέλη στο Κίτρος, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδιζε εύκολα το Ελευθεροχώρι, εκτοξεύοντας τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους πέντε βαθμούς. 21 ο Ολυμπιακός Β., 16 η Νίκη. Πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τους «μπλε» όμως η Νίκη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει το 2 στα 2 με Αμβρακία εντός και Πιερικό εκτός ενώ οι ερυθρόλευκοι απώλεσαν 4 βαθμούς με Καραϊσκάκη εκτός και Σεβαστή εντός. Η διαφορά ελαχιστοποιήθηκε, μόλις ένας βαθμός, με αποτέλεσμα η ψυχολογία και το μομέντουμ να είναι ξεκάθαρα με την πλευρά των γηπεδούχων.

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Ξηροφώτου γνωρίζουν πως ο κόσμος θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα, όμως δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Το νικηφόρο αποτέλεσμα πρέπει να το κατακτήσουν οι ίδιοι, μένοντας συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Τζοβάρα. Μένοντας απόλυτα πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή τους και κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους. Είναι βέβαιο πως ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι οι κυανόλευκοι θέλουν να το σφραγίσουν με νίκη ώστε τα ονόματά τους να έχουν μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Νίκης και θα κάνουν τα πάντα για το πετύχουν.

Άπαντες ελπίζουν πως τα σφυρίγματα του κ. Τζοβάρα θα συμβάλλουν ώστε μετά το παιχνίδι κανείς να μην ασχολείται με τη διαιτησία παρά μόνο με το αγωνιστικό του κομμάτι καθώς και για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις