Νίκη 4-2 με ανατροπή για τον Σαρακηνό

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρακηνός να έμεινε πίσω στο σκορ, στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης στο ΕΑΚ, ωστόσο, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει τέσσερα γκολ, να γυρίσει το ματς και να νικήσει με 4-2.
Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Αίαντα να ανοίγει το σκορ στο 30′ με σουτ του Χριστέλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 45′ ο Θανάσης Κωστούλας τρεις φορές δεν μπόρεσε να σκοράρει, τις δύο φορές απέκρουσε ο Γράντας και την τρίτη το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη ο Σαρακηνός κατάφερε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσει σε 1-1. Συγκεκριμένα, στο 47′ σε γύρισμα του Μπαρμπούτα μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χριστέλου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Νικόπουλο, να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαμαράς, ο οποίος έγραψε το 1-1. Στο 58′ ο Σαρακηνός γύρισε το ματς, όταν ο Σαμαράς σούταρε, ο Γελές απέκρουσε στην αριστερή γωνία και ο νεαρός Φραγκογιάννης με ωραίο σουτ έγραψε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα, στο 60′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Νιαώτης από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Βαλωτής με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ για τον Σαρακηνό. Στο 72′ ο Αίας μείωσε σε 3-2. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, από κοντά ο Αθ. Αθ. Κωστούλας σκόραρε. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Σαρακηνός ήταν η ομάδα που πέτυχε τέταρτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 85′ μετά από ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Δημητριάδη από τα δεξιά, ο Σαμαράς με προβολή έγραψε το 4-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Μπλούχος (46′ Μπαρμπούτας), Ιωάννου (77′ Ρέλλος), Σουλιώτης, Σούδης (46′ Ντουκόλι), Σαμαράς, Καλαμάτα, Βαλωτής, Νιαώτης, Φραγκογιάννης
ΑΙΑΣ: Γελές, Χριστέλος, Παπανικολόπουλος, Γρούνας (85′ Γαρυφάλλου), Π. Δημητρίου (73′ Κουτρούμπας), Αθ. Γ. Κωστούλας, Δημητρίου Γ, Μπιρτσάι, Αθ. Αθ.  Κωστούλας, Κατσαβριάς, Χειλάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις