Μεγάλο βάρος στην τακτική ρίχνει ο Καβακάς

Μεγάλη βαρύτητα στην τακτική δίνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης, όπου πολλές φορές σταματούσε την προπόνηση για να δείξει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζονται οι παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 44χρονος τεχνικός ζητεί πίεση, γρήγορη σκέψη, εκρηκτικότητα, ενώ ζητεί καλή κυκλοφορία μπάλας και ανάπτυξη από τα άκρα.
Στη χθεσινή προπόνηση δεν έπαιξε στο δίτερμα ο Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ντέρμπι με τη Νίκη (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο), με τους Οικονόμου (επιστρέφει από τιμωρία) και Σταύρου να αγωνίζονται στον άξονα, με τον Αναστασίου να παίζει στην πλευρά, ενώ έπαιξε για ένα διάστημα και ο νεοαποκτηθείς Ερβέν Μουκάμ, ο οποίος πάντως είναι ακόμη εκτός ρυθμού και είναι λογικό αυτό, τη στιγμή που τώρα προσπαθεί να μπει στο κλίμα της ομάδας.
Θυμίζουμε, πως ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της νέας χρονιάς, στις 8 Ιανουαρίου με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» εν όψει της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Πανθεσσαλικό θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες, με στόχο να προσεγγίσει την κορυφή, σε περίπτωση που έχουν απώλειες βαθμών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους ο Διαγόρας (παίζει στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη) και ο Απόλλων Λάρισας (αγωνίζεται με την Ιστιαία).
Ο Γκουστάβο Μπρίτος εξακολουθεί να μην είναι έτοιμος, από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βέροια και θα απουσιάσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις