Με την πλάτη στον τοίχο η Καλλιθέα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ομάδα του Ελ Πάσο, βλέποντας πλέον το φάσμα του υποβιβασμού. Μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατέπεσε η εγγυητική επιστολή ύστερα από αίτηση των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας Μιχάλη Φράγκου, Θανάση Κατσούλη και Κώστα Παγώνη. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι τρεις παίκτες θα μοιραστούν το ποσό των 12.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εγγυητική της Καλλιθέας, η οποία καλείται να καλύψει εκ νέου το συγκεκριμένο ποσό εντός 15 ημερών, σε διαφορετική περίπτωση θα ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και η ΕΕΑ θα εισηγηθεί τον υποβιβασμό της.

Η εισήγηση βέβαια δεν είναι δεσμευτική για την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, τη στιγμή που ο αθηναϊκός σύλλογος κινδυνεύει και με ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Φράγκου, Μασένα και Τεγούση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αίτηση του αθλητή Λάζαρου Φωτιά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
2. Αίτηση των αθλητών Μιχάλη Φράγκου, Αθανάσιου Κατσούλη και Κων/νου Παγώνη και της εταιρείας «ΚΟΓΚΟ ΠΑΛΑΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ μόνο για τους αθλητές».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις