Προετοιμασία διεθνούς χαρακτήρα για το πόλο της Νίκης Βόλου

Προετοιμασία διεθνούς χαρακτήρα πραγματοποίησε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, φιλοξενώντας την ομάδα της Νις από την Παρασκευή 16/12 ως και την Κυριακή 18/12. Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές του, προετοιμάζει τα τμήματα μίνι – παίδων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το τμήμα τα τελευταία χρόνια έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και στόχος του είναι να ανέβει επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Γι αυτό τον λόγο προχώρησε στην φιλοξενία και στην πραγματοποίηση κοινής προετοιμασίας με σειρά φιλικών παιχνιδιών με την ομάδα της Νις από την Σερβία.

Ο ομάδα της Νις βρίσκονταν στον Βόλο από το βράδυ της Παρασκευής 16/12 και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής που αναχώρησε για την Σερβία και ήταν φιλοξενούμενη της ομάδας της Νίκης, σε αναμετρήσεις επίσημου χαρακτήρα στην κατηγορία μίνι-παίδων.

Οι φιλικές αναμετρήσεις είναι χρήσιμες για τους προπονητές και τους αθλητές όχι μόνο για το αγωνιστικό τους κομμάτι, καθώς η αποκόμιση τέτοιου είδους εμπειριών και η ανάπτυξη σχέσεων με ομάδες και από άλλες χώρες έχουν μακροχρόνια οφέλη και κρατάνε τα παιδία κοντά στο άθλημα.

Οι ευχαριστίες απέναντι στην ομάδα της Νις, η οποία δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την φιλοξενία, είναι δεδομένες και εκφράστηκαν και μέσω της ανταλλαγής δώρων και αναμνηστικών.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να χαράζει αυτή την πορεία και να δημιουργεί δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με ομάδες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό όπου αυτό είναι δυνατό.”

Φωτογραφία του χρήστη ΓΣ Νίκη Βόλου water-polo.

Δελτίο Τύπου τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου