Για την απόκτηση τριών παικτών κινείται ο Ολυμπιακός Β.

Μετά την απόκτηση των Ερβέν Μουκάμ και Ούγκο Μασάντο, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με τον Τίμο Καβακά, κινούνται για την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, σε θέσεις που η ομάδα δείχνει να έχει αδυναμίες.

Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας πλάγιος οπισθοφύλακας, μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Στασινόπουλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για έναν παίκτη στον άξονα, αλλά και για έναν επιθετικό, μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Μπρίτος.
Θυμίζουμε, πως από τους ξένους που ξεκίνησαν τη φετινή χρονιά στην ομάδα, μόνο ο Φαμπρίτσιο Πότσι (φωτό) παραμένει στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να χαίρει της εκτίμησης της τεχνικής ηγεσίας. Ο Τίμος Καβακάς έχει συνεργαστεί με τον Πότσι στον Πλατανιά, στην ΑΕΛ και στον Παναργειακό και γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή και τις δυνατότητές του.
Υπάρχει μία κενή θέση ξένου παίκτη στον Ολυμπιακό, πράγμα που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα φροντίσουν να αποκτήσουν έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά. Επιδίωξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ξένος παίκτης που να έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι διοικούντες δεν βιάζονται να κάνουν τις κινήσεις τους, καθώς θέλουν οι επιλογές τους να είναι οι κατάλληλες και να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές έτοιμοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις